Odin Elektrotechniek Maaseik-Limburg

Maak een afspraak voor een airco energieaudit!
Al jarenlang zijn wij gefascineerd door alles wat met elektriciteit te maken heeft. Ondertussen is Odin gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, zowel voor bedrijven als particulieren. Wij regelen alles van A tot Z: schakelkast, verlichting, elektrische nutsvoorzieningen en elektromechanisch onderhoud, zelfs de nieuwste snufjes in domotica: vakman zijn wij niet voor niks. Het enige wat u hoeft te doen is ons laten weten welk project u voor ons heeft, wij doen de rest! 

Wij werken voornamelijk in de regio Maaseik - Kinrooi - Genk - Lommel, en bij uitbreiding in heel Limburg.

Domotica

De nieuwste technologie om u het leven makkelijker te maken: dat is domotica. Dankzij onze expertise geniet u van alle voordelen die er mogelijk zijn: van een simpele automatische garagepoort tot een woning die volledig geautomatiseerd is, en te bedienen via uw smartphone. Odin is gecertificeerd in het plaatsen van KNX- domotica: dit stelt ons in staat om verschillende grote merken in domotica met elkaar te koppelen, zodat u steeds geniet van de beste technologische kwaliteit.

Lees hier meer over KNX. 

  Industriƫle installaties

  Ook voor bedrijven regelt Odin alles: wij installeren uw volledige elektrotechnische installatie, van verlichting tot nutsvoorzieningen en elektromechanisch onderhoud. U heeft een garage, kantoor, magazijn of fabriek? Odin bekijkt met u wat er nodig is, en voorziet met zorg en expertise in al uw behoeften.

  Ook voor uw airconditioning of verwarming kan u bij ons terecht! 

  Herstellingen & onderhoud

  U heeft een elektrotechnische installatie die dringend aan herstelling of zelfs vervanging toe is? U heeft nood aan een dringende onderhoudsbeurt zodat alles weer vlotjes loopt? Odin bekijkt met u wat de problemen zijn, en lost die op. 
  Zowel voor bedrijven als particulieren hanteren wij dezelfde klantgerichte, heldere aanpak. 

  Ook voor de herstelling van uw airco of warmtepomp kan u bij Odin terecht! 

   Projecten

   Vraag ons om een vrijblijvende offerte!

   Laat ons weten welk project u voor ons heeft, wij doen de rest.
   Odin BV
   Weertersteenweg 293
   3680 Maaseik
   Vind ons ook op