Odin Airconditioning Maaseik - Limburg

Maak een afspraak voor een airco energieaudit!

Plaatsen van airco’s

Met zorg en expertise plaatsen wij de airconditioning en ventilatie die u nodig hebt. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven, en de prijsklasse kan dan ook aangepast worden aan uw behoeften: budgetvriendelijk of top-of-the-line. Samenwerken doen we enkel met kwaliteitsmerken.                   

Wij werken steeds met:

Airco energie audit

Airconditioningsystemen met een nominaal koelvermogen van meer dan 12 kW, die gebruikt worden voor comfortkoeling, moeten regelmatig energetisch gekeurd worden door een erkende airco-energiedeskundige. Odin zorgt ervoor dat u wettelijk in orde bent, uiteraard kan u ook bij ons terecht voor de installatie of herstelling van uw airco en ventilatie.

Lees meer over de verplichte energie-audit op vlaanderen.be.

  Herstellingen & onderhoud

  Zowel voor bedrijven als particulieren staat Odin steeds paraat wat de herstelling of onderhoud van uw airconditioning en ventilatie betreft. We bekijken samen met u de problemen en mogelijkheden, en brengen elk project tot een goed einde.
  Ons actiegebied strekt zich uit over Maaseik - Kinrooi - Genk - Lommel, en bij uitbreiding heel Limburg.

  Ook voor de herstelling of onderhoud van uw warmtepomp of elektrotechnische installatie kan u bij ons terecht!
   Uw airconditioning kan zorgen voor koelte in de zomer en warmte in de winter. Als u bovendien beschikt over zonnepanelen zorgt Odin ervoor dat u uw energieoverschot kan gebruiken om uw airco aan te sturen. Zo ziet u uw energiefactuur dalen, en het is bovendien goed voor het milieu!

   Projecten

   Vraag ons om een vrijblijvende offerte!

   Laat ons weten welk project u voor ons heeft, wij doen de rest.
   Odin BV
   Weertersteenweg 293
   3680 Maaseik
   Vind ons ook op